Tack vare sin innovation och kompetens får GCP till uppgift att vattentäta högprofilerade projekt som London Crossrail

Mer än 2.000 m2 av PREPRUFE® vattentätnings- membran förseglar Crossrails Tottenham Court Road Station

När formgivarna för Crossrail behövde högpresterande vattentätning för de många stoppen längs spåret, konsulterade de GCP Applied Technologies. Och det gjorde de rätt i.

Mer än 60 års produktinnovation uppbackad av sakkunnig personal, vars kombinerade professionella arbete sträcker sig över tre århundraden av kunskap och expertis, har förstärkt GCP-portföljen till en ostoppbar kraft som ger vattentätningsskydd mot skador från vatten, gas och frätande mark för underjordsstrukturer.

​MER OM CROSSRAIL

En kraftfull vattentätningsportfölj

GCP - tidigare Grace Construction Products - har under årtionden introducerat branschförändrande produkter och tekniker.

BITUTHENE® är det första självhäftande membranet för vattentätning som ska appliceras kallt. PREPRUFE®, med AVANCERAD BINDNINGSTEKNIK™, är det första för-applicerade membranet som skapar en ogenomtränglig och skyddande tätning mellan betong och vatten; PREPRUFE® Plus med ZIPLAP™ teknologi, ett snabbt och lätt sätt att fästa membranet för vattentätning genom självhäftande dubbla varv som kommer att skydda svåra områden.

Flytande tätskiktslösningar så som SILCOR® 900HA, en lösning som stryks på för hand i ett enkelt lager och som säkerställer kontinuerlig och fullständig vattentätning för däck. GCP har utvecklat ADPRUFE® för att avsevärt minska permeabilitet och krympning medan betongen torkar.

Produkter som finns i GCPs vattentätningssortiment tätar nästan alla stationer på Crossrail .

Kontakta teamet för en gratis konsultation...

Tags
  • Mass transit
  • Preprufe®
  • Transportation Infrastructure
  • Underentreprenör
  • Water stop
  • Waterproofing