Concrete Construction Using Cranes

Om GCP Applied Technologies

Ett fokuserat byggproduktersteknikföretag.

GCP Applied Technologies är ett nytt företag med en rik historia.

I 2016 separerade W.R. Grace i två publika offentliga företag, Grace och GCP Applied Technologies. GCP Applied Technologies har huvudkontor i Cambridge, Massachusetts och har över 50 års branschkunskap och med decennier av framgång för att skapat nya produktkategorier och marknader.

Vår portfölj av byggprodukter innehåller betong- och cementtillsatser, byggmaterial och tekniker som säkerställer specificerad kvalitet och förbättrar företagets produktivitet. Världens mest framgångsrika arkitekter, producenter, byggare och entreprenörer insisterar på GCP-produkter och lösningar för sina byggprojekt.

GCP är inriktat på en stadigt växande global byggbransch. Genom vår Blue360sm Advantage hjälper vi kunderna att lösa några av de mest komplicerade byggnadsutmaningarna inom bostads- och kommersiell byggnad, infrastruktur och tunnelbana.

De senaste innovationerna inkluderar det banbrytande systemet Verifi® kvalitetssystem för transitering, CONCERA ™ -betong för Control Flow Concrete och Silcor® Liquid Waterproofing. Dessutom utvecklar vi sin kommersiella och regionala framgång i tunnel- och gruvssegmenten med sitt TYTRO® Shotcrete System.

En grund för global byggande ledarskap

GCP hjälper världen att bygga med förtroende. Vi är kund- och projektfokuserade i 110 länder och tillverkning, FoU och tekniska tjänster i mer än 40 länder på sex kontinenter. Vår globala närvaro säkerställer att kunder får högpresterande produkter som levererar mångfaciterade och överlägsna lösningar som förbättras med vårt Blue360-sätt att tänka.

Vårt varumärkeslöfte

Vi är inspirerade att påverka hur världen byggs. Vi är dedikerade till utvecklingen av högpresterande produkter, fortsatt strävan efter framsteg inom byggteknik, förenkling av byggnadskomplexen över hela världen och att ge värde åt våra kunder.

Våra värderingar

  • Tillämpad kunskap- Vår kompetens och innovation ger resultat.
  • Professionell - Vi gör saker rätt och vi gör rätt.
  • Fokus - Våra prioriteringar är tydliga och anpassade.
  • Outperform - Vi överträffar förväntningarna.
  • Kundsuccé - När våra kunder lyckas, så gör vi det.

Blue360sm Advantage

Blue360sm Advantage är ett integrerat utbud av produkter, teknik och expertis. Blue360sm Advantage erbjuder GCP-kunder en unik affärsfördel och en anpassad produktserie, lösningar och support som är utformade för att optimera och växa sin verksamhet.

Fem Blue360sm-fördelar kombinerar för att skapa kundvärde:

  • Fördelar med produktprestanda
  • Design Advantage
  • Field Advantage
  • Intelligence Advantage
  • Sustainability Advantage

GCP är en viktig strategisk leverantör och partner till många ledande företag genom tillhandahållande av specialbyggnadskemikalier, specialbyggnadsprodukter och tjänster. De litar på oss att tillhandahålla produkter, kunskaper, data, teknik, tjänster och personal för att göra sina produkter bättre, deras projekt löper smidigare och deras verksamhet växa.

Blue360sm Fördelar med produktprestanda

Högpresterande produkter är ryggraden i GCP. I mer än 50 år har våra produkter skyddad infrastruktur, byggnader, bostäder och mer. Vi löser komplexa byggproblem med nya och revolutionerande produkter och lösningar. Vår portfölj av branschledande varumärken omfattar betong- och cementadditiv, vattentätning, luftbarriärer, brandskydd och läckagebehandling och reparationsprodukter.

Du hittar GCP-produkter i nästan alla faser av ett byggprojekt. Våra betong-, cement- och ballastprodukter förbättrar kvaliteten på det material som produceras. Bättre material kvalitet innebär starkare, längre livslängd på de  vägar, broar, tunnlar och stiftelser byggda för att klara kraven på modern infrastruktur. Våra klimatskärmar skyddar bostäder och kommersiella strukturer från miljö- och klimatfaktorer som orsakar försämring och skador.

Blue360sm Product Performance Advantage. Eftersom varje projekt, stort eller litet, förtjänar den bästa skyddsnivån.

Blue360sm Design Advantage

Våra Design Advantage-team samlar experter från hela GCP för att förenkla designprocessen.

Vårt team utnyttjar år av erfarenhet av stadsplanering och samarbetar med experter från hela organisationen. Från planering till byggnad guidar vi designproffs genom produktval, specifikation och kompatibilitetsanalys samt ger oöverträffad utbildning och teknisk support. Vårt uppdrag är att se till att produktvalet ger högsta hållbarhet och bästa prestanda samtidigt som byggare, arkitekter och allmänna entreprenörer kan spara pengar och effektivisera resurserna genom alla faser av projektet.

Blue360sm Design Advantage. Allt du behöver i en enda källa.

Blue 360sm Field Advantage.

GCP Field Technicians har en djup förståelse för våra kunders affärer, grundläggande operativa problem och de unika utmaningar deras kunder möter lokalt. Vi samarbetar på olika sätt, från utbildning på GCP-platser eller i fältet på byggarbetsplatsen, för att dela data och analys genom tekniska konsultationer och problemlösning. Våra kunder är litar av oss varje dag för överlägsen teknisk service och support.

Blå 360 ° Field Advantage. Vårt lag är ditt lag.

Blue360sm Intelligence Advantage

Internet of Things, IoT,  har förändrat världen. GCP förändrar sättet att vi löser dagens konstruktionsutmaningar. Vi nyskapar branschen med Verifi® In-Transit Concrete Management. Detta är bra början på framtida det byggandet.

I vår plattform, The PIT, arbetar vi hårt med att utveckla och underhålla data över hela livscykeln. Vi skapar enkla metoder för att göra affärsrelevanta data tillgängligt på våra kunders nytta. Vi strävar efter smarta sätt att dela information som stöder våra kunder och hjälper dem att upptäcka förbättringar av processer, produktkvalitet och materialanvändning.

Blue360sm Sustainability Advantage

Vi kommer att tillhandahålla produkter och tjänster som tillgodoser våra kunders behov, samtidigt som de kan minska deras användning av naturresurser och bygga starkare, smartare, säkrare, mer energieffektiva och hållbara strukturer.

Blue360sm Sustainability Advantage. Bygger med världen i åtanke.